Μήπως ζούμε σε άλλη χώρα;

Η περίπτωση του Κώστα Σκρέκα είναι τρολιά!

Must Read

Ενίοτε οι πολιτικοί δεν έχουν επαφή με τον απλό πολίτη και την ζοφερή καθημερινότητά του. Ενίοτε οι επιτελείς και συμβουλάτορες των υπουργών δεν τους έχουν πληροφορήσει καλά για το τι συμβαίνει στην σύγχρονη Ελλάδα.

Ωστόσο, η περίπτωση του Κώστα Σκρέκα είναι τρολιά! Οι δηλώσεις του πλειστάκις δεν καταπίνονται όσο χιούμορ και να επιστρατεύσεις. Μετά το «αρνάκι άσπρο και παχύ, της μάνας του καμάρι» του υπουργού Ανάπτυξης, σειρά πήραν τα βασικά αγαθά.

«Ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ έχει σχεδόν μηδενιστεί» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και γελάσανε και τα ράφια. Κλαυσίγελως, ορθότερα, αφού οι καταναλωτές δεν ζουν ούτε σε άλλη χώρα ούτε σε άλλον πλανήτη.

Εκτός τόπου και χρόνου είναι ο αρμόδιος υπουργός, ο οποίος συνέχισε στο ίδιο μότο:  «Έχουμε μείωση του πληθωρισμού των τροφίμων κατά, περίπου, 40%, δηλαδή από το 8,3 % που ήταν έχει φτάσει κοντά στο 5%, βεβαίως δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε που είναι να πάμε και κάτω από το 2%».

Και κάπου εδώ γελάνε και στην EUROSTAT!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μια χαρά τα λέει. Γνωρίζει σέ ποιους απευθύνεται. Σε έναν λαό πού τόν κατάντησαν αποβλακωμενο και αμόρφωτο, πού τον φτύνουν καθημερινά,από τον Μητσοτάκη έως τον Γεωργιάδη, και πού αυτός θα τούς δώσει στις εκλογές πάνω από 30% ,για ευχαριστώ, αντί για κάτω Από 3% όπως θά έπρεπε, νά μήν βγάλουν ούτε έναν Ευρωβουλευτή. Τί νά πεις; Η κατάντια ενός, κάποτε ΛΑΟΥ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This