Ο Κυριάκος δεν ξεχνά, την «φυλάει» στον Σχοινά!

Must Read

Η αγαπημένη φίλη του Κυριάκου, η Ούρσουλα, ξέρετε η κοπελιά στις Βρυξέλλες με την οποία επικοινωνούν δι’ «επιστολών», εμφανίζεται ανυποχώρητη όσον αφορά την παραμονή του Μαργαρίτη Σχοινά στο ευρωπαϊκό του πόστο.

Του έχει άλλωστε τεράστια υποχρέωση, από κάτι υποθέσεις όπως αυτή με το «σκάνδαλο Κατάρ». Βέβαια ακόμα είναι ίδιον των Γερμανών, να μην αρκούνται μόνο στην «ομολογία πίστης», αλλά να έχουν και κάτι στο συρτάρι, ώστε να είναι βέβαιοι πως οι υποτακτικοί θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, ο Μαργαρίτης Σχοινάς είναι αναντικατάστατος.

Έλα μου όμως που ο Κυριάκος θέλει να τον ξεφορτωθεί πάση θυσία και να βάλει στη θέση του τον Θόδωρο Σκυλακάκη…

Εννοείται ότι ο Σκυλακάκης είναι έμπιστος της οικογένειας και με ανάλογη εμπειρία στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Αυτή όμως είναι μόνον η μια όψη του νομίσματος…

Η άλλη άποψη είναι ότι ο Κυριάκος δεν έχει συγχωρέσει ποτέ τις «μαγκιές» του Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος είχε την έμπνευση να αυτοπροτείνεται ως πρωθυπουργός κοινής αποδοχής σε περίπτωση που ο Μητσοτάκης δεν κατακτούσε την αυτοδυναμία!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This