Μητσοτάκης: Οι πολίτες να πληρώσουν το πρόστιμο για το σκάνδαλο Ασημακοπούλου για να… διορθώσουμε την αδυναμία μας

Must Read

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι άκουσαν τις τραγελαφικές δικαιολογίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρόστιμο των 400.000 ευρώ που επιβλήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών για το σκάνδαλο Ασημακοπούλου και το οποίο θα πληρωθεί από την τσέπη των Ελλήνων φορολογουμένων.

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην γραμματέας των αποδήμων Νίκος Θεοδωρόπουλος είχε «καρφώσει» τη ΝΔ για τη διαρροή, τελικά οι εμπλεκόμενοι παραμένουν άφαντοι και το πρόστιμο επιβαρύνει το υπουργείο και κατά συνέπεια τους Έλληνες πολίτες.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Star ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν κλήθηκε να απαντήσει κατά πόσο θεωρεί ότι είναι δίκαιο να πληρώσει ο λαός το πρόστιμο, ο ίδιος απάντησε με θράσος ότι «τελικά αυτό που έχει σημασία είναι να διορθώσουμε την αδυναμία μας». «Πολλές φορές μπαίνουν διοικητικά πρόστιμα, δεν πληρώνει ποτέ ο πολιτικός προϊστάμενος» παραδέχτηκε με κυνισμό ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «αν το κράτος κρίνει ότι πρέπει να στραφεί κατά συγκεκριμένου προσώπου, έχει τη δυνατότητα να το κάνει».

Όπως φαίνεται όμως… και στο σκάνδαλο Ασημακοπούλου, η κυβέρνηση έπαιξε το χαρτί της συγκάλυψης.

Δείτε το βίντεο μετά το 23ο λεπτό:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σε άλλο τόπο, θα τον είχανε Μαντρώσει!! Εδώ το 41τακατό τον Ξαναψήφισε!! Πέθανε και ο ΦρόΪντ μαμώ την Ατυχία μας!! Κάτι θα μαθαίναμε περισσότερο!! 🙂 🙂

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This