Με στυλ στο Αγαθονήσι

Οικόπεδο στο Αγαθονήσι απέκτησε προσφάτως ο πεθερός του Κύπριου Προέδρου

Με κομψότητα και φινέτσα, που αναγνωρίζονται μόνο από μία Κυρία επί των Τιμών, έφθασε στο Αγαθονήσι, μεσούσης της εβδομάδας, ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος. Προηγουμένως μαθαίνω ότι είχε επισκεφθεί την Σύμη και το Καστελλόριζο.

Τον συγχαίρω για τις επιλογές του και ασφαλώς δεν αναφέρομαι μόνο στις στυλιστικές. Επί τη ευκαιρία αναφέρω ότι οικόπεδο στο Αγαθονήσι απέκτησε προσφάτως ο πεθερός του Κύπριου Προέδρου κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Η σύζυγός του, Φιλίππα, είναι επιτυχημένη και ιδιαίτερα δραστήρια διπλωμάτης. Φαίνεται όμως ότι και ο πατέρας της είναι δραστήριος επενδυτικά.

Κυρία επί των τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης