Ηχηρή απουσία Μεϊμαράκη από την ΔΕΘ – Αποχή….διαρκείας από τη ΝΔ!

Ούτε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εμφανίστηκε στα φετινά εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, μετά τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Νικήτα Κακλαμάνη. Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ευρωβουλευτής κάνει μάλιστα αποχή διαρκείας.

Θυμίζουμε ότι δεν παρέστη ούτε στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Αποχή διαρκείας πρέπει να έκαναν επίσης και δεκάδες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι παρέμειναν στις περιφέρειές τους για να παραστούν σε εκδηλώσεις, όπως η «Aρμάτα» στις Σπέτσες.

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία/Έγκυρες Πηγές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης