Μαχαιρώματα και αλληλοσπαραγμός χωρίς τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ

Είναι αλήθεια πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετράει αντίστροφα στην ουσία για την ύπαρξη του. Καθημερινά μαχαιρώματα, εντάσεις, αντεγκλήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό που μόνο κόμμα δεν θυμίζουν αλλά παρέα που διαφωνεί και «πλακώνεται» για το που θα πάνε Σάββατο βραδύ.

Μετά το δημοσίευμα από την «εφημερίδα των συντακτών» και την επιλεκτική διαρροή του πόθεν έσχες του τέως προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, ο τελευταίος κινήθηκε νομικά με το να στείλει εξώδικο στην πολιτική γραμματεία, απαιτώντας την παραίτηση Σβίγκου και προειδοποιώντας για εισαγγελική παρέμβαση κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου.

Παράλληλα όταν αυτά τα κορυφαία στελέχη πληροφορήθηκαν την ύπαρξη εξωδίκου, ανέφεραν πως το ποτήρι ξεχείλισε και έβαλαν στο κάδρο την περίπτωση διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη. Αναμφισβήτητα οι εξελίξεις φαντάζουν ραγδαίες τις επόμενες ώρες ή μέρες.

Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης