Στον «αέρα» του Lamia Polis 87,7 μίλησε ο έμπειρος δημοσιογράφος και διευθυντής της εφημερίδας «Εστία» Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη-καταγγελία για τη μεθόδευση που έχει στηθεί με στόχο το «ξέπλυμα» του Χρήστου Τριαντόπουλου από τις ευθύνες του στο έγκλημα των Τεμπών!
Απίστευτη καταγγελία Κοττάκη για μεθοδεύσεις ξεπλύματος από τον Μητσοτάκη!!!
Στον «αέρα» το γνωμοδοτικό συμβούλιο που θα κρίνει την υπόθεση Τριαντόπουλου, για το αν θα παραπεμφθεί δηλ η υπόθεση του στο ακροατήριο!!!
Ο λεγόμενος φυσικός δικαστής ΔΕΝ υπάρχει, αφού στην κλήρωση… pic.twitter.com/88RnLN8W7C
— Πεν Νταλαούρα (@ntalaoura) July 3, 2025
- Ιδού τι είπε:
«Έχει συσταθεί γνωμοδοτικό συμβούλιο για την υπόθεση του κυρίου Τριαντόπουλου, ο περίφημος φυσικός δικαστής. Αυτή τη στιγμή ο περίφημος φυσικός δικαστής που θα κρίνει αν ο κ.Τριαντόπουλος θα πάει στο ακροατήριο ή όχι, δεν υφίσταται! Διότι με ενημέρωσαν σήμερα ότι ένας δικαστής απεβίωσε, άλλοι δύο συνταξιοδοτήθηκαν και είναι στον αέρα. Πρέπει να ξαναπάει στη Βουλή να ξανασυγκροτήσει γνωμοδοτικό συμβούλιο. Δηλαδή η Εισαγγελέας καλεί μάρτυρες και εξετάζει αλλά όταν θα κάνει την πρότασή της, σε ποιον θα την κάνει αν δεν υπάρχει; Αν όμως αυτό το πράγμα καθυστερήσει πάρα πολύ και τεθούν τα ζητήματα των παραγραφών, χαιρετίσματα!»
Κλείνοντας την συζήτηση, ο κ.Κοττάκης σχολίασε: «Ζούμε φθορά και παρακμή – το ερώτημα είναι αν η χώρα μπορεί να κάνει το άλμα που χρειάζεται».
τι ψηφίσατε, ναυάγια του τέως 41 τακατό ; 🤮
Είδαμε και τους αντιπολιτευόμενους πόσο ακέραιοι είναι. Θα μας τρελάνεις ρε φίλε, όλοι υπόλογοι είναι ανεξαρτήτου χρώματος. Τουλάχιστον αυτοί που κυβέρνησαν ή είναι στην πολιτική σκηνή και στα πράγματα χρόνια.
Το ποίημα τους τώρα είναι η άρνηση (της ευθύνης δηλαδή των κατηγοριών), η αντιστροφή (θα βγουν αυτοί τα θύματα και οι διώκτες των απατεώνων). Τα κόμματα εξαγοράζουν ψήφους χρόνια τώρα με όποιο τρόπο μπορούν, ΜΜΕ, κομπίνες, ρουσφέτια και πάει λέγοντας. Χρήμα να βγαίνει να τα καλύπτουν.