Κασσελάκης: Σκίζει το εξώδικο – Δείχνει Κοβέσι στον Αυγενάκη

«Είναι ψεύτης, αλλά αν είναι κλέφτης θα το απαντήσει η Εισαγγελέας»

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στο εξώδικο του Λευτέρη Αυγενάκη. Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας ανήρτησε βίντεο στα social media, στο οποίο σκίζει επιδεικτικά την εξώδικη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ και παραπέμπει τον πρώην υπουργό και εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Ευρωπαία Εισαγγελέα, που έρχεται στην Ελλάδα για ελέγχους.

«Είναι προφανώς ψεύτης, αλλά αν είναι κλέφτης θα το απαντήσει η Εισαγγελέας κα Κοβέσι. Η οποία κα Κοβέσι δυστυχώς για εκείνον δεν τραμπουκίζεται με τον τρόπο που εκείνος ξέρει να κάνει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου» αναφέρει ο Στ. Κασσελάκης.

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης