Στα «κάγκελα» με τον Ανδρουλάκη ο Καστανίδης…

Ο Χάρης Καστανίδης δεν έχει κρύψει εδώ και καιρό τα αισθήματά του για τον Νίκο Ανδρουλάκη, με τις σχέσεις των δυο αντρών να είναι κάτι παραπάνω από διαταραγμένες.

Αυτή τη φορά την αντίδραση Καστανίδη προκάλεσε η υπόθεση με τις υποκλοπές και η στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Καστανίδης για τον Ανδρουλάκη…

Σε ανάρτησή του άφησε αιχμές κατά του Ανδρουλάκη, γράφοντας:

«Ώστε, το νομικό επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο και ευχαρίστησε, ανέδειξε την υπόθεση των υποκλοπών. Αυτή την “αλήθεια”, ας επαναλάβει ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κατά την συζήτηση για το κράτος δικαίου, με επίγνωση του γεγονότος ότι η Ιστορία είναι αμείλικτη».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αναρωτιεμε τα διαφορα δημοσια σχολια που καθημερινα διαβαζουμε η ακουμε προερχονται απο ανθρωπουσ του ΠΑΣΟΚ .Αυτοι αναρωτιουντε για τι βελωνα ,αιτοι υπονομευουν καθημερινα το ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ !!!!!

  2. Τον εχουν στο χερι τον Νικολα . Θα εχουμε μετς της εκλογες τα καταστροφικα χρονια του ΠΑΣΟΚ ΝΔ , που βουλιαξανε την χωρα . Δυστυχος εκει στο ΠΑΣΟΚ καταντησανε η ουρα της ΝΔ . Αν θελει ας αντιδρασει ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης