Η σιωπή Μητσοτάκη και η απόφαση για τον Λαζαρίδη

Οργισμένος ο πρωθυπουργός - Έβαλαν στον «πάγο» τον υφυπουργό μετά την προκλητική του εμφάνιση

Ούτε λέξη δεν βγήκε από τα χείλη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υπόθεση με το πτυχίο του Μακάριου Λαζαρίδη και τους διορισμούς του σε θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Η στάση αυτή επιβεβαιώνει όσα ακούγονται στους διαδρόμους της Βουλής. Ο πρωθυπουργός είναι έντονα ενοχλημένος από την τελευταία, άκρως προκλητική εμφάνιση του υφυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Επικοινωνιακό «πάγωμα»

Το περιεχόμενο των δηλώσεών του, αλλά κυρίως ο τόνος και η συμπεριφορά του, ανάγκασαν τον ίδιο τον Λαζαρίδη να παραδεχτεί δημοσίως ότι είναι κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα, στο Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε να τεθεί σε επικοινωνιακή απομόνωση από τα ΜΜΕ.

Το δίλημμα για τον πρωθυπουργό ήταν σαφές. Από τη μία, δεν ήθελε να υποκύψει στις πιέσεις της αντιπολίτευσης που ζητά την άμεση αποπομπή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ειδικά μόλις λίγες ημέρες μετά τον ανασχηματισμό. Από την άλλη, ήταν αδύνατο να υπερασπιστεί δημόσια τον Λαζαρίδη, μετά όσα ο ίδιος είχε δει και ακούσει.

Η λύση που επελέγη ήταν η απόλυτη σιωπή. Μια κίνηση που δεν δεσμεύει τον Μητσοτάκη ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση -τουλάχιστον προς στιγμήν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης