Ραχήλ Μακρή: «Το τερατούργημα του Μαρινάκη προσβάλλει τη μνήμη των Ποντίων – Να κάνει ό,τι η Καρντάσιαν»

Must Read

Μαρινάκη, κάν’ το όπως η Κιμ Καρντάσιαν, λέει η πρώην βουλευτής και νυν επικεφαλής του Μετώπου Νίκης Ραχήλ Μακρή!

Η εκρηκτική ποντιακής καταγωγής πολιτικός, με αφορμή τη χθεσινή ημέρα μνήμης για τον Ποντιακό Ελληνισμό από τη μια χαρακτηρίζει τερατούργημα το μνημείο που ανεγέρθηκε στον Πειραιά δωρεά του εφοπλιστή μιντιάρχη και από την άλλη τον καλεί να χρηματοδοτήσει την προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια και την καμπάνια για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων, όπως κάνει η Κιμ Καρντάσιαν για τη γενοκτονία των Αρμενίων!

«Το τερατούργημα που χρηματοδότησε ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και τοποθέτησε στον Πειραιά προσβάλλει τη μνήμη των προγόνων μας και ως απόγονη Ποντίων απαιτώ την αφαίρεσή του από τον χώρο»λέει η Ραχήλ Μακρή και συμπληρώνει: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν Μαρινάκη να καπηλεύεται για ιδία οφέλη τη γενοκτονία που υπέστησαν οι πρόγονοί μου, την ώρα που η κυβέρνησή του παραχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα και πλούτο της Ελλάδας στους Τούρκους, έκανε γκρίζες ζώνες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με την εγκατάσταση των νέων τσετών που στέλνει ο Τούρκος και ίδρυσε εν μέσω πανδημίας 28 οθωμανικά χωριά σε όλη τη χώρα! Αν θέλει ο κύριος Μαρινάκης, μπορεί να χρηματοδοτήσει την προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια και καμπάνια για την αναγνώριση της γενοκτονίας, όπως κάνουν διάσημοι και έχοντες την οικονομική δύναμη, με λαμπρό παράδειγμα την Αρμένισσα Κιμ Καρντάσιαν».

Να θυμίσουμε ότι αρκετοί Πόντιοι όταν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια του μνημείου είχαν εκφράσει τους προβληματισμούς του, μια και η ακατανόητη αισθητική του δεν παραπέμπει σε τίποτε ποντιακό, πόσο μάλλον στη γενοκτονία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This