27-5-2020

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ξέχασε ανοικτό το μικρόφωνο: «Θα την σκίσω – Τα έχει κάνει σκ@τ@»

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου «τα έχωσε» στη Νίκη Κεραμέως κατά λάθος δημόσια, αφού κατά την διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ξέχασε ανοικτό το μικρόφωνο.

«Κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα;» ακούστηκε να λέει η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ. «Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης», είπε έξαλλη στον συνομιλητή της στη συνέχεια και έκλεισε το κινητό τηλέφωνο της.

Τι απάντησε η ίδια για την «γκάφα»

Για το περιστατικό συζητήθηκε στους κύκλους της Βουλής, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι αναφερόταν στη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που αναφέρεται στα πειραματικά σχολεία και συγκεκριμένα για το Μαράσλειο.

«Παντελώς ανακόλουθη η Νίκη Κεραμέως. Ακούσατε τη ζωντανή κριτική μου. Τα παιδιά μου πηγαίνουν στο Μαράσλειο. Υποβαθμίζει το καλύτερο πειραματικό, το Μαράσλειο. Δεν είναι το ζήτημα το δικό μου το ρουσφέτι. Πονάω το σχολείο», ανέφερε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW