Η Νάντια Γιαννακοπούλου ξέχασε ανοικτό το μικρόφωνο: «Θα την σκίσω – Τα έχει κάνει σκ@τ@»

Must Read

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου «τα έχωσε» στη Νίκη Κεραμέως κατά λάθος δημόσια, αφού κατά την διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ξέχασε ανοικτό το μικρόφωνο.

«Κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα;» ακούστηκε να λέει η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ. «Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης», είπε έξαλλη στον συνομιλητή της στη συνέχεια και έκλεισε το κινητό τηλέφωνο της.

Τι απάντησε η ίδια για την «γκάφα»

Για το περιστατικό συζητήθηκε στους κύκλους της Βουλής, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι αναφερόταν στη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που αναφέρεται στα πειραματικά σχολεία και συγκεκριμένα για το Μαράσλειο.

«Παντελώς ανακόλουθη η Νίκη Κεραμέως. Ακούσατε τη ζωντανή κριτική μου. Τα παιδιά μου πηγαίνουν στο Μαράσλειο. Υποβαθμίζει το καλύτερο πειραματικό, το Μαράσλειο. Δεν είναι το ζήτημα το δικό μου το ρουσφέτι. Πονάω το σχολείο», ανέφερε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This