Μήνυση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα «εγκλήματα» στο πλαίσιο εργασιών της ΟΛΠ σε Πειραιά-Κερατσίν

Must Read

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκπροσωπώντας κατοίκους και ενεργούς πολίτες της περιοχής και έχοντας αναλάβει την υπεράσπιση της ζωής τους, της υγείας τους, του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος και συνολικά των εννόμων αγαθών που πλήττονται,θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες μήνυση ενώπιον του κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα εγκλήματα κατά της ζωής, της υγείας, του περιβάλλοντος, των αρχαιοτήτων, και των συναφών οικονομικών εγκλημάτων που διαπράττονται στον Πειραιά και το Κερατσίνι και εντός του Λιμένα Πειραιά, στο πλαίσιο εργασιών της ΟΛΠ Α.Ε., που ξεκίνησαν εν μέσω της Πανδημίας.

Μεταξύ των εγκλημάτων των οποίων θα ζητηθεί η κατεπείγουσα διερεύνηση, σε ανώτατο επίπεδο,συγκαταλέγεται η απόρριψη-τοποθέτηση τοξικών, δηλητηριωδών και άκρως επικίνδυνων για τη ζωή και την υγεία βυθοκορημάτων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, στο πλαίσιο της λεγόμενης «Νότιας Επέκτασης του Λιμένα Κρουαζιέρας» στον Πειραιά και της φερόμενης «Συντήρησης-Αποκατάστασης λειτουργικών βαθών στην περιοχή του Προβλήτα Γ2 Διαχείρισης Αυτοκινήτων», στο Κερατσίνι.

Για την στοιχειοθέτηση της μηνύσεως έχει συλλεγεί πλούσιο αποδεικτικό υλικό, ενώ το θέμα θα απασχολήσει σήμερα και το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους κατοίκους και με την δικηγόρο Ανθή Γιαννούλου, που πρωτοστατεί στην υπεράσπιση του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος στην περιοχή.

Η υπόθεση θέτει μείζονα ζητήματα χρηστής διοίκησης και διαφάνειας, ενώ η προφανής έκθεση μεγάλου μέρους του πληθυσμού σε σοβαρούς κινδύνους για τη ζωή και την υγεία τους επιβάλλει να δοθούν άμεσα και αρμοδίως στοιχεία και απαντήσεις.

Οι λεπτομέρειες της μηνύσεως και των συναφών νομικών ενεργειών θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This