Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή και ιδρύει δικό του κόμμα (video)

Must Read

Με αιχμές για τη Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Κασιδιάρης αποχωρεί και ιδρύει το δικό του κόμμα. 

Ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου, ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την ΧΑ και με σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»,  καλεί τον κόσμο να γίνουν μέλη στη σελίδα του.

Ο πρώην βουλευτής της ΧΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση, στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον Κυριάκο Βελόπουλο, σε ένα σύνολο κατηγοριών για την πολιτική σκηνή. Στο βίντεο που ανέβασε υπόσχεται να κάνει πολιτική κάθαρση και να τιμωρήσει όλους τους πολιτικούς που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.

Στο βίντεο αναφέρεται επίσης στο μεταναστευτικό: «Απέλαση όλων των αλλοδαπών που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα και μετατρέπουν την χώρα μας σε ισλαμική αποικία. Οριστικό τέλος στην δωρεάν στέγαση, στην χρηματοδότηση με μετρητά, και σε όλα τα προνόμια που η κυβέρνηση της ΝΔ προσφέρει αφειδώς στους αλλοδαπούς».

https://www.youtube.com/watch?v=mdrIxveIb8Q

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This