7-7-2020

Το BBC τρολάρει τη συνέντευξη Βαρβιτσιώτη με πλάνα σερβιτόρου που χύνει τον καφέ (video)

Οι δαιμόνιοι απεσταλμένοι ρεπόρτερ του BBC στην Ελλάδα, αποτυπώνουν στις κάμερές τους στιγμιότυπα από την μουδιασμένη προσπάθεια της χώρας να επανέλθει σε ρυθμούς κανονικότητας μετά το lockdown.

Τα πλάνα λοιπόν που εμφανίζονται στα ρεπορτάζ τους και είναι επιλεγμένα με δημοσιογραφική ακρίβεια, μοντάρονται για να παίξουν στα δελτία ειδήσεων και να παρουσιαστεί ένα τελικό αποτέλεσμα κατάλληλο για κάθε είδηση. 

Το BBC λοιπόν, επέλεξε να δείξει το στιγμιότυπο όπου ένας σερβιτόρος «λούζει» καταλάθος τον πελάτη με τον καφέ που είχε παραγγείλει, στην διάρκεια της συνέντευξης του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο βρετανικό δίκτυο για την επαναλειτουργία των καταστημάτων! Όπως ήταν αναμενόμενο το στιγμιότυπο έγινε viral με πολλούς να κάνουν λόγο για το νέο τρόπο σερβιρίσματος στην εποχή του κορωνοϊού. 

Έτσι θα κερδίσουμε την μάχη με τον τουρισμό

Ασύλληπτη τηλεοπτική στιγμή σε συνέντευξη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο BBC News όπου ο ΑνΥΠΕΞ μιλάει για τα μέτρα της χώρας μας, μεταξύ άλλων την επανέναρξη της εστίασης κτλ με το πλάνο ταυτόχρονα να δείχνει σερβιτόρο να χύνει τον καφέ στον πελάτη και καπάκια πέρασμα σε Ακρόπολη…

Gepostet von Λόγο Επειδή am Montag, 25. Mai 2020

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ