Ο δήμαρχος Τρικκαίων επιθυμεί να μην ξεχαστεί ακόμη το «6» της καραντίνας!

Must Read

Δεν μπορεί να πάρει διαζύγιο από το sms με αριθμό «6», που είχε… σουξέ στην καραντίνα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δημήτρης Παπαστεργίου. Δημιούργησε για τον λόγο αυτόν την πρωτοβουλία «6 για έξω», με σκοπό, όπως μας λέει, να παρακινήσει τους δήμους της χώρας να δουν τις πόλεις τους αλλιώς.

«Δεν πάει καιρός από τότε που, λόγω της πανδημίας, κλειστήκαμε μέσα. Παράλληλα, στέλνοντας το γνωστό sms με το νούμερο 6 στο 13033, είχαμε τη δυνατότητα να βγούμε, να περπατήσουμε, να αθληθούμε, να κάνουμε ποδήλατο σε πόλεις πολύ πιο ανθρώπινες, ήρεμες, με λιγότερα αυτοκίνητα και θόρυβο, με περισσότερο χώρο για τους πεζούς, την οικογένεια, τους ποδηλάτες και άτομα με κινητικά προβλήματα.

Αυτή την εικόνα δεν θα πρέπει να τη διαγράψουμε τόσο γρήγορα από το μυαλό μας…
Μέσω του «6 για έξω» θέλουμε, με γρήγορες διαβουλεύσεις, τη γνώμη των πολιτών για αλλαγές που θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής και βιώσιμης κινητικότητας στις πόλεις μας…», λέει ο δήμαρχος Τρικκαίων στην «Espresso». Όσο για τον ίδιο, εξακολουθεί κάθε απόγευμα (χωρίς sms πλέον) να κάνει τον περίπατό του στα δάση και τα ποτάμια της πόλης του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This