Μύδροι Βελόπουλου: Η Τουρκία δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο. Και εμείς σιωπούμε.

Must Read

«Εάν ήμασταν εμείς κυβέρνηση, θα εφαρμόσαμε από σήμερα μποϊκοτάζ κατά όλων των τουρκικών προϊόντων»

Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επιτίθεται κατά όσων αποσιώπησαν όχι μόνο την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας από τον Ερντογάν αλλά και την ίδια την σημερινή επέτειο της Αποφράδας Ημέρας. Επιτέθηκε προσωπικά κατά του Στέλιου Πέτσα για την υποτονική δήλωση του αναφορικά με τις τουρκικές ενέργειες, ενώ τόνισε ότι την Τουρκία και τον Ερντογάν δεν πρόκειται να τους σταματήσει ούτε η Δύση, ούτε η Ρωσία. Παρά μόνον οι Έλληνες.

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το θέμα της Aegean, η οποία ενδέχεται να λάβει χρηματοδότηση χωρίς να δώσει μετοχές, την ίδια στιγμή που ακόμα και η Γερμανία συγκρούεται με την πανίσχυρη Lufthansa.

Στηλίτευσε τα πεπραγμένα της επιτροπής Ελλάδα 2021, και τις απαξιωτικές αναρτήσεις για τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον Γεώργιο Καραϊσκάκη αλλά και το γεγονός ότι υποστηρίζουν πως οι έλληνες ως έθνος είμαστε μόλις 200 ετών!

Έκανε εκτενή αναφορά στο ατόπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος σε συνέντευξή του στην γερμανική Μπιλντ δήλωσε ότι τα ανθρακωρυχεία της Μακεδονίας θα κλείσουν, οι άνθρωποι θα πρέπει να πουν κάτι άλλο να κάνουν, αλλά γερμανικές εταιρείες θα ωφεληθούν από αυτό! Κατηγόρησε τα μέσα ότι έχουν εισπράξει εκατομμύρια για να κρύβουν τέτοιες δηλώσεις από τον ελληνικό λαό. Και πως όποιος αντιδρά, τον εξαφανίζουν από το προσκήνιο. Και προσπαθούν να τους απαξιώσουν μέσω χαλκευμένων δημοσκοπήσεων.

Κατακεραύνωσε τον Θεοχάρη για την περιβόητη λίστα υψηλής επικινδυνότητας νησιών, καταγγέλλοντας ότι ο ίδιος ενημερώθηκε για εκβιασμούς από Γερμανούς tour operators  προκειμένου να ρίξουν τις τιμές. Κατέθεσε μάλιστα σχετικά έγγραφα.

Ζήτησε τέλος αποφασιστική στήριξη στην πρωτογενή παραγωγή προκειμένου να στηριχθεί η πατρίδα και ο έλληνας εργαζόμενος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This