5-7-2020

Ελληνική Λύση: «Οποιαδήποτε εισβολή της Τουρκίας, αποτελεί casus belli»!

«Οποιαδήποτε παραβίαση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, ανεξαρτήτως προσχήματος, ισοδυναμεί με εισβολή» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική που εφαρμόζει.

«Η κυβέρνηση οφείλει τώρα να ανακοινώσει στην Τουρκία, αλλά και στους διεθνείς οργανισμούς που συμμετέχει, ότι οποιαδήποτε εισβολή αποτελεί casus belli, με ό,τι αυτό συνεπάγεται», κατέληξε η ανακοίνωση.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, σε συνέντευξή του -και με αφορμή τις προθέσεις της Τουρκίας να διεξαγάγει έρευνες στην περιοχή της Κρήτης και της Ρόδου- θύμισε την πρότασή του να συγκροτηθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, για να καθοριστεί η «κόκκινη γραμμή», η οποία δεν έγινε δεκτή, και σημείωσε με αγωνία ότι «οι Τούρκοι μάς περικυκλώνουν από παντού».

Για τις ακραίες καταστάσεις που διαδραματίζονται στις ΗΠΑ, ο κ. Βελόπουλος έκανε λόγο για «βρόμικα παιχνίδια», συνδέοντας τον Τζορτζ Σόρος με τη χρηματοδότηση των ANTIFA, και εκτίμησε ότι «θέλουν να ρίξουν τον Τραμπ, επειδή ξέρουν ότι θα ξανακερδίσει τις εκλογές. Θα τους κηρύξω και εγώ παράνομους», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών, που έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα ΚΥΤ στη Μαλακάσα, ο κ. Βελόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «έφαγαν το ξύλο της αρκούδας και χημικά και δακρυγόνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ