Καταγγελία Πολάκη για έξοδα 24.800 για απομαγνητοφώνηση των ομιλιών του Μηταράκη

Must Read

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook καταγγέλλει ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης ξοδεύει 4.000 ευρώ το μήνα, δηλαδή  24.800 ευρώ το εξάμηνο για απομαγνητοφώνηση των ομιλιών και των συνεντεύξεων του με απευθείας ανάθεση. 

Μάλιστα, παραθέτοντας τα αντίστοιχα έγγραφα, ανέφερε ότι η δαπάνη επί Έφης Αχτσιόγλου στο υπουργείο Εργασίας κόστιζε  1430 ευρώ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

1) ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ειλικρινά ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, να κανείς απευθειας ανάθεση 24.800 ευρώ για έξι μήνες, δηλαδή 4000 και κάτι ευρώ το μηνα(!!!) για να σου ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ που κάνεις;;;;;;(φωτό 1-2-3)

Για σύγκριση παραθέτω αντίστοιχη απόφαση του Υπ Εργασίας επι ημερών μας το α εξάμηνο του 2017 (Υπ Εφη Αχτσιογλου) που η αντίστοιχη δαπάνη και μιλάμε για το Υπουργειο Εργασίας, ήταν ΜΟΝΟ 1430 ευρώ!!!!(φωτό 4-5-6)

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΣΑΣ….(συνεχίζεται)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This