Σε προσωπικό φωτογράφο της Κατερίνας Σακελλαροπούλου έχει εξελιχθεί ο πανταχού παρών σύντροφός της, Παύλος Κοτσώνης!

Must Read

«Αυτοκόλλητοι» είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και ο σύντροφός της, Παύλος Κοτσώνης!

Δεν είναι μόνο ότι βρίσκεται κοντά της ως άμισθος σύμβουλος στην Προεδρία, αλλά τη συνοδεύει και παντού. Εκεί, δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια του!

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, όπου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στη διάρκεια της περιοδείας της στη Θράκη, επισκέφθηκε το φημισμένο και στο εξωτερικό οινοποιείο Κίκονες (σσ.: το πρώτο που ιδρύθηκε στην περιοχή της Ροδόπης), εκείνος βρισκόταν συνεχώς στο πλάι της, να (την) τραβά… άπειρες φωτογραφίες με το κινητό του.

Έρωτας είναι η αιτία, σχολίαζαν στα παρασκήνια όσοι τους είδαν.

Όπως μαθαίνουμε, ο Κοτσώνης προσέχει τόσο πολύ τη σύντροφό του, που στα τραπέζια όπου παρακάθισαν τη συμβούλευε τι να τρώει και τι όχι, φροντίζοντας (και) τη δίαιτά της!

Στους Κίκονες, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο σύντροφός της ξεναγήθηκαν στον χώρο των κρασιών από τη γεωπόνο-οινολόγο και επικεφαλής των οίνων Domaine Kikones, Μελίνα Τάσσου.

Οι πρώτοι που παρήγαγαν κρασί στη Θράκη

«Ο Όμηρος αναφέρει τους Κίκονες ως θρακικό φύλο που, κατά τον 5ο αιώνα π.Χ., κατοικούσε στην περιοχή ανάμεσα στη Βιστωνίδα λίμνη και στις εκβολές του ποταμού Έβρου. Φημίζονταν ως άριστοι ιππείς και ήταν οι πιο πολιτισμένοι απ’ όλους τους Θράκες. Γι’ αυτόν τον λόγο και το οινοποιείο ονομάστηκε Κίκονες, προς τιμήν του πρώτου λαού που παρήγαγε ποτέ κρασί στη γη της Θράκης», είπε η οινοποιός, παραδίδοντας «μαθήματα» στην Πρόεδρο για το πώς πίνουμε το συγκεκριμένο κρασί, καθώς και το ότι κρατάμε το ποτήρι από τον πάτο του, για να μη ζεσταίνουμε το περιεχόμενο.

Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ξενάγησης, ο Παύλος Κοτσώνης δεν βαρέθηκε να τραβά φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This