Η Ασάφογλου προκαλεί και γκρινιάζει για το «φτύσιμο» που της έριξε η Σακελλαροπούλου, κατά την επίσκεψή της στη Θράκη

Must Read

Να νομιμοποιηθεί ως εκπρόσωπος των μουσουλμάνων της Θράκης και να εγείρει για μια ακόμα φορά ζήτημα «τουρκικής μειονότητας», επιχειρεί η πρόεδρος του τουρκόφωνου «Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας» (DEB) Τσιγδέμ Ασάφογλου, εγκαλώντας την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για το ότι δεν συναντήθηκε μαζί της, αφού η ίδια εκπροσωπεί «τη συντριπτική πλειοψηφία της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης»!

Η 33χρονη πρόεδρος του DEB, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, προσπαθεί να καταστεί θεσμικός συνομιλητής με τον ανώτατο πολιτειακό θεσμό, κάνοντας, μάλιστα, δηλώσεις σε έντονο ύφος: «Όπως είδα συναντηθήκατε και με γυναίκες από τη μειονότητα. Πράγμα πολύ σημαντικό. Ως μία γυναίκα και πρόεδρος ενός κόμματος που αντιπροσωπεύει, θα λέγαμε, την συντριπτική πλειοψηφία της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης, αφού έχει προσέλθει δύο επανειλημμένες φορές ως πρώτο κόμμα στο νομό της Ξάνθης και της Ροδόπης, πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο θετικό και δημοκρατικό, αν θα είχατε αφιερώσει λίγο χρόνο για έναν τόσο σημαντικό πολιτικό φορέα για τη μειονότητα». 

Συστάσεις στην Πρόεδρο

Φτάνει μάλιστα μέχρι του σημείου η νεαρή πολιτικός να κάνει συστάσεις στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Η αγνόηση της αλήθειας και του πραγματικού δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, παρά μόνο περιθωριοποιεί την αλήθεια και το πραγματικό», αναφέρει.

Βέβαια, η… κοπτόμενη για τη «δημοκρατικότητα» Ασάφογλου, έχει στηρίξει την καριέρα της στον αγώνα να «βαφτίσει» τουρκική τη μειονότητα των Ελλήνων μουσουλμάνων, κατά παράβαση όλων των διεθνών συνθηκών, στις οποίες έχει βάλει και την υπογραφή της η… αγαπημένη της Τουρκία!

Πάντως, η κ. Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Θράκη, συναντήθηκε με Ελληνίδες χριστιανές και μουσουλμάνες χωρίς να διαχωρίζει, όπως εξόφθαλμα επιδιώκει η πρόεδρος του «Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας», η οποία, με κάθε ευκαιρία, δηλώνει ότι είναι Τουρκάλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This