5-7-2020

Ξανά «στα μαχαίρια» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, μετά την γκάφα Θεοχάρη για τις… ζώνες επικινδυνότητας των ελληνικών νησιών!

Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε χθες το απόγευμα μεταξύ Πειραιώς και Κουμουνδούρου, με αφορμή το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρωθυπουργό να στείλει τον υπουργό Τουρισμού, Θ. Θεοχάρη «στο σπίτι του».

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για πρωτοφανές φιάσκο που προκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν «Υπουργός και Υφυπουργός Τουρισμού αλληλοκαρφώνονταν δημοσίως για την γκάφα με τις ζώνες επικινδυνότητας των νησιών και τις καθυστερήσεις με τα υγειονομικά πρωτόκολλα» και αφήνει να εννοηθεί ότι ο υπουργός έχει περιέλθει στην δυσμένεια του Μαξίμου. Ο κ. Θεοχάρης, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα να διασύρει τη χώρας μας και να υποβαθμίζει το τουριστικό μας προϊόν.

Τη μία μέρα το Υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει κατάλογο με 29 χώρες για τις οποίες ανοίγουν τα σύνορα και την αμέσως επόμενη αναρτά κατάλογο του ΥΠΕΞ με διαφορετικό περιεχόμενο, που περιλαμβάνει ακόμα και αεροδρόμια υψηλού κινδύνου σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας», προκαλώντας εκτός άλλων και διπλωματικά προβλήματα με φιλικές χώρες.

Δηλητηριώδεις αιχμές

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα ήταν άλλα λόγια βρε παιδιά, καθώς πέρα από γενικόλογες διακηρύξεις για τον τιτάνιο κυβερνητικό αγώνα προκειμένου η Ελλάδα να ξανανοίξει τις πύλες της στον κόσμο, βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει δηλητηριώδεις αιχμές κατά της «Εστίας» η οποία ανέδειξε το θέμα, λέγοντας «η στοχοποίηση του Υπουργού Τουρισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, μόνο μικρότητα και μιζέρια δείχνει. Και πέφτει στο κενό».

Ακολούθησε, αργότερα, η αιχμηρή ανταπάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: «Κατανοούμε τη δύσκολη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ωστόσο, όλοι αντιλαμβάνονται πως οι παλινωδίες του Υπουργού Τουρισμού, τον οποίο κάλυψε πλήρως, στοιχίζουν ανεπανόρθωτα στη χώρα, την οικονομία και τους εργαζόμενους σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ