ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ίδιος ο Χ. Θεοχάρης διακίνησε την επαίσχυντη λίστα με τις περιοχές υψηλού κινδύνου!

Must Read

Μπορεί το υπουργείο τουρισμού να έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να διαψεύσει ότι η περιβόητη λίστα που κατατάσσει σχεδόν όλα τα νησιά στις περιοχές υψηλού κινδύνου, ακόμα κι αν δεν είχαν κανένα κρούσμα, δεν προήλθε από το υπουργείο, ή αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική.

Η συγκεκριμένη λίστα που έχει προκαλέσει την οργή των νησιωτών αλλά και κατοίκων ηπειρωτικών περιοχών, διακινήθηκε από τον ίδιο τον υπουργό τουρισμού κύριο Χάρη Θεοχάρη! Ήταν μάλιστα μέρος της παρουσίασης για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που έκανε ο υπουργός στις 20 Μαΐου!

Υπενθυμίζουμε ότι πολλοί δήμαρχοι, περιφερειάρχες και παράγοντες έχουν χαρακτηρίσει αυτή την λίστα ανεύθυνη και επικίνδυνη, και έχουν εκφραστεί με τα χειρότερα λόγια για όσους την διακίνησαν. Όπως επίσης, μετά την γνωστοποίηση της, πολλοί τουρ οπερέιτορ του εξωτερικού την χρησιμοποίησαν ως μοχλό εκβιασμού για να ρίξουν τις τιμές εις βάρος των Ελλήνων!

Η διάψευση του υφυπουργού που επιβαρύνει την θέση του ίδιου του υπουργού!

 

Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις, ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, η οποία μετά την σημερινή αποκάλυψη του Newsbreak.gr επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον ίδιο τον υπουργό του:

«Το υπουργείο Τουρισμού ουδέποτε διαχώρισε τα νησιά σε κατηγορίες, ως προς την επικινδυνότητά τους. Μια τέτοια κίνηση δεν θα ήταν απλά εσφαλμένη, αλλά εκτός πάσης λογικής. Θα έστελνε λάθος μήνυμα και θα δημιουργούσε εντυπώσεις«!!

Μα αυτό ακριβώς έγινε! Δείτε τα ντοκουμέντα από την παρουσίαση του κυρίου Θεοχάρη:

Η λίστα επικινδυνότητας όπως την παρουσίασε ο Χάρης Θεοχάρης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This