4-7-2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ίδιος ο Χ. Θεοχάρης διακίνησε την επαίσχυντη λίστα με τις περιοχές υψηλού κινδύνου!

Μπορεί το υπουργείο τουρισμού να έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να διαψεύσει ότι η περιβόητη λίστα που κατατάσσει σχεδόν όλα τα νησιά στις περιοχές υψηλού κινδύνου, ακόμα κι αν δεν είχαν κανένα κρούσμα, δεν προήλθε από το υπουργείο, ή αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική.

Η συγκεκριμένη λίστα που έχει προκαλέσει την οργή των νησιωτών αλλά και κατοίκων ηπειρωτικών περιοχών, διακινήθηκε από τον ίδιο τον υπουργό τουρισμού κύριο Χάρη Θεοχάρη! Ήταν μάλιστα μέρος της παρουσίασης για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που έκανε ο υπουργός στις 20 Μαΐου!

Υπενθυμίζουμε ότι πολλοί δήμαρχοι, περιφερειάρχες και παράγοντες έχουν χαρακτηρίσει αυτή την λίστα ανεύθυνη και επικίνδυνη, και έχουν εκφραστεί με τα χειρότερα λόγια για όσους την διακίνησαν. Όπως επίσης, μετά την γνωστοποίηση της, πολλοί τουρ οπερέιτορ του εξωτερικού την χρησιμοποίησαν ως μοχλό εκβιασμού για να ρίξουν τις τιμές εις βάρος των Ελλήνων!

Η διάψευση του υφυπουργού που επιβαρύνει την θέση του ίδιου του υπουργού!

Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις, ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, η οποία μετά την σημερινή αποκάλυψη του Newsbreak.gr επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον ίδιο τον υπουργό του:

«Το υπουργείο Τουρισμού ουδέποτε διαχώρισε τα νησιά σε κατηγορίες, ως προς την επικινδυνότητά τους. Μια τέτοια κίνηση δεν θα ήταν απλά εσφαλμένη, αλλά εκτός πάσης λογικής. Θα έστελνε λάθος μήνυμα και θα δημιουργούσε εντυπώσεις«!!

Μα αυτό ακριβώς έγινε! Δείτε τα ντοκουμέντα από την παρουσίαση του κυρίου Θεοχάρη:

Η λίστα επικινδυνότητας όπως την παρουσίασε ο Χάρης Θεοχάρης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ