Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει ότι δεν κολλάει ο ιός με τις… φωτογραφίες (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν οι εικόνες από τον συνωστισμό στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κωνσταντίνου ΙΑ΄ Δραγάτση Παλαιολόγου, έξω από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, το πρωί της Δευτέρας. Εικόνες στις οποίες φαίνεται μεγάλος συγχρωτισμός κόσμου, παρουσία επισήμων όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βασίλης Κορκίδης.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, τη στιγμή μάλιστα που τα πρόστιμα πέφτουν βροχή για τις περιπτώσεις όπου τα μέτρα δεν τηρούνται.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, εμφανίστηκε στην Ερτ1 για να απαντήσει στον καταιγισμό ευθυνών αλλά για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να γίνει πειστικός.

Αφού πρώτα κατηγόρησε τους πιστούς για τη στάση τους, ο ίδιος απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αρνούμενος ότι ο ιός κολλάει από τις φωτογραφικές πόζες των επισήμων, στις οποίες ο ένας ήταν ασφυκτικά κοντά με τους υπόλοιπους και χωρίς να τηρείται κανένα από τα μέτρα ασφαλείας.

Μέτρα στα οποία έχουν υποχρεώσει τους πολίτες να πειθαρχούν και έχουν πληρώσει όλα αυτά τα εκατομμύρια στα κανάλια για να μας το υπενθυμίζουν. 

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ