Ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει ότι δεν κολλάει ο ιός με τις… φωτογραφίες (video)

Must Read

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν οι εικόνες από τον συνωστισμό στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κωνσταντίνου ΙΑ΄ Δραγάτση Παλαιολόγου, έξω από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, το πρωί της Δευτέρας. Εικόνες στις οποίες φαίνεται μεγάλος συγχρωτισμός κόσμου, παρουσία επισήμων όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βασίλης Κορκίδης.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, τη στιγμή μάλιστα που τα πρόστιμα πέφτουν βροχή για τις περιπτώσεις όπου τα μέτρα δεν τηρούνται.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, εμφανίστηκε στην Ερτ1 για να απαντήσει στον καταιγισμό ευθυνών αλλά για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να γίνει πειστικός.

Αφού πρώτα κατηγόρησε τους πιστούς για τη στάση τους, ο ίδιος απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αρνούμενος ότι ο ιός κολλάει από τις φωτογραφικές πόζες των επισήμων, στις οποίες ο ένας ήταν ασφυκτικά κοντά με τους υπόλοιπους και χωρίς να τηρείται κανένα από τα μέτρα ασφαλείας.

Μέτρα στα οποία έχουν υποχρεώσει τους πολίτες να πειθαρχούν και έχουν πληρώσει όλα αυτά τα εκατομμύρια στα κανάλια για να μας το υπενθυμίζουν. 

https://vimeo.com/427368785

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This