Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δ. Πέτροβιτς με τον φίλο του Δ. Κουτσούμπα στη Θράκη

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Η ασύμμετρη απειλή από την Τουρκία με μοχλό πίεσης το Μεταναστευτικό, το Δημογραφικό, η ανάγκη ολοκληρωμένου σχεδίου αναδιάρθρωσης της γεωργίας και κτηνοτροφίας στον Έβρο, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήσαμε με τον γενικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρη Κουτσούμπα, που με επισκέφθηκε στο γραφείο μου», λέει στην «Espresso» ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, ο οποίος διατηρεί και φιλικές σχέσεις με τον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο «κόκκινος» γραμματέας βρέθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί από την Τρίτη στη Θράκη.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας πήγε στο εργοτάξιο του αγωγού TAP στους Κήπους του Έβρου, όπου είχε συνάντηση με εκπροσώπους της εργολήπτριας εταιρίας. Η περιοδεία του στον ακριτικό νομό έκλεισε με ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ