Ο Τσίπρας «πετάχτηκε» ως τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου για κουβέντα και ουζάκι με εκλεκτό μεζέ στις καλύβες των ψαράδων

Must Read

Μέσα στη γαλήνια, επίπεδη απεραντοσύνη της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, το μάτι του επισκέπτη σταματά σε κάποιες μικρές «κουκκίδες» που δεν είναι φυσικά αντικείμενα, αλλά ανθρώπινες κατασκευές.

Είναι οι πελάδες, οι μικρές ταπεινές καλύβες των ψαράδων, απαραίτητα λειτουργικά στοιχεία της παραδοσιακής αλιευτικής ιεροτελεστίας.

Τσίπρας λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου

Εκεί βρέθηκε χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για κουβέντα αλλά και ουζάκι με τους ψαράδες. Εκεί όπου γίνονται οι ουζοκατανύξεις τα βράδια πριν από την ψαριά, ο πρώην πρωθυπουργός άκουσε ιστορίες του μόχθου και της βιοπάλης…

Ο Τσίπρας θαύμασε την ομορφιά του τοπίου, έφαγε την ντόπια νοστιμιά, το ψητό χέλι, ήπιε ουζάκι και φωτογραφήθηκε με δύο φαν του, που έχουν περάσει τα… ογδόντα τους χρόνια!

Τσίπρας Μεσολογγι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This