Δευτέρα 21/6/2021

Ο Τσίπρας «πετάχτηκε» ως τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου για κουβέντα και ουζάκι με εκλεκτό μεζέ στις καλύβες των ψαράδων

Μέσα στη γαλήνια, επίπεδη απεραντοσύνη της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, το μάτι του επισκέπτη σταματά σε κάποιες μικρές «κουκκίδες» που δεν είναι φυσικά αντικείμενα, αλλά ανθρώπινες κατασκευές.

Είναι οι πελάδες, οι μικρές ταπεινές καλύβες των ψαράδων, απαραίτητα λειτουργικά στοιχεία της παραδοσιακής αλιευτικής ιεροτελεστίας.

Τσίπρας λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου

Εκεί βρέθηκε χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για κουβέντα αλλά και ουζάκι με τους ψαράδες. Εκεί όπου γίνονται οι ουζοκατανύξεις τα βράδια πριν από την ψαριά, ο πρώην πρωθυπουργός άκουσε ιστορίες του μόχθου και της βιοπάλης…

Ο Τσίπρας θαύμασε την ομορφιά του τοπίου, έφαγε την ντόπια νοστιμιά, το ψητό χέλι, ήπιε ουζάκι και φωτογραφήθηκε με δύο φαν του, που έχουν περάσει τα… ογδόντα τους χρόνια!

Τσίπρας Μεσολογγι

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ