Οι καλεσμένοι στη γιορτή του Πολάκη δεν άφησαν ούτε… κοκαλάκι!

Must Read

«Δεν πα’ να βρέχει και να χιονίζει, ο έρωτάς σου με συγκλονίζει», έλεγε ο Στράτος Διονυσίου και ταιριάζει απόλυτα στον πρώην υπουργό Παύλο Πολάκη και στη «δεν πα’ να βρέχει» φιλοσοφία που τον διέπει!

Τη Δευτέρα, μακριά από κριτικές, αντιπαραθέσεις και κόντρες που είναι -ως γνωστόν- οι αγαπημένες του, ο Πολάκης γιόρτασε την ονομαστική εορτή του μαζί με τη σύζυγό του και τις κόρες τους.

Εκεί ήταν ο Νίκος Παππάς, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Γιώργος Τσίπρας, η Ρένα Δούρου, ο Κώστας Βαξεβάνης και άλλοι.

Οι καλεσμένοι γεύτηκαν πρώτα τους ψαρομεζέδες και ύστερα το ‘ριξαν στο κρέας. Είχε καταφθάσει αντικριστό κρεατικό από τις Βίγλες, μια ταβέρνα στο Καψόδασος, στα Σφακιά, και δεν έμεινε ούτε… κοκαλάκι!

Ο Παύλος Πολάκης συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τις κόρες του. Το δείπνο, φυσικά, εκτός από αντικριστό αρνί είχε και στήριξη στον Νίκο Παππά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This