Κυριακή 13/6/2021

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν σκοπεύει να πάει με τα… νερά του Μπέου!

Σκούρα θα τα βρει ο Αχιλλέας Μπέος, ως φαίνεται, με το χωριό Σταγιάτες και το περίφημο νερό του. Κι αυτό γιατί οι κάτοικοι έχουν για νομική σύμβουλο τη… Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Ο Μπέος θέλει να χλωριώσει το νερό της πηγής, ισχυρίζεται εκείνος, ενώ οι κάτοικοι λένε ότι θέλει να τους κλείσει την πηγή και να υδροδοτούνται με δίκτυο από τον Βόλο. Οι απειλές για μηνύσεις πηγαινοέρχονται.

Προχθές η Ζωή με τον μόνιμο σύντροφό της, ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση, βρέθηκε στο χωριό, ήπιε νερό πηγής και… απείλησε θεούς και δαίμονες! «Οι κάτοικοι των Σταγιατών στο Πήλιο αγωνίζονται για το δικαίωμά τους να πίνουν το νερό της πηγής της Κρύας Βρύσης, από την οποία υδροδοτείται το χωριό τους εδώ και 350 χρόνια. Το πείσμα τους να υπερασπίζονται και να διεκδικούν την πρόσβαση στο νερό τους, ένα από τα καθαρότερα νερά στην Ελλάδα, αντιμετωπίζεται με χυδαίες ύβρεις, συκοφαντίες, απειλές, εκφοβισμό και εκβιαστικές δηλώσεις από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

»Θα βρει μπροστά του έναν τοίχο. Στις απειλές, τη συκοφαντία, τον εκφοβισμό και την απόπειρα απαξίωσης του νερού της πηγής, οι κάτοικοι των Σταγιατών απαντούν με μήνυση και αγωγή, που θα καταθέσουμε μαζί τις επόμενες ημέρες», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που, με αφορμή το νερό των Σταγιατών επανέρχεται στο προσκήνιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ