Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν σκοπεύει να πάει με τα… νερά του Μπέου!

Must Read

Σκούρα θα τα βρει ο Αχιλλέας Μπέος, ως φαίνεται, με το χωριό Σταγιάτες και το περίφημο νερό του. Κι αυτό γιατί οι κάτοικοι έχουν για νομική σύμβουλο τη… Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Ο Μπέος θέλει να χλωριώσει το νερό της πηγής, ισχυρίζεται εκείνος, ενώ οι κάτοικοι λένε ότι θέλει να τους κλείσει την πηγή και να υδροδοτούνται με δίκτυο από τον Βόλο. Οι απειλές για μηνύσεις πηγαινοέρχονται.

Προχθές η Ζωή με τον μόνιμο σύντροφό της, ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση, βρέθηκε στο χωριό, ήπιε νερό πηγής και… απείλησε θεούς και δαίμονες! «Οι κάτοικοι των Σταγιατών στο Πήλιο αγωνίζονται για το δικαίωμά τους να πίνουν το νερό της πηγής της Κρύας Βρύσης, από την οποία υδροδοτείται το χωριό τους εδώ και 350 χρόνια. Το πείσμα τους να υπερασπίζονται και να διεκδικούν την πρόσβαση στο νερό τους, ένα από τα καθαρότερα νερά στην Ελλάδα, αντιμετωπίζεται με χυδαίες ύβρεις, συκοφαντίες, απειλές, εκφοβισμό και εκβιαστικές δηλώσεις από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

»Θα βρει μπροστά του έναν τοίχο. Στις απειλές, τη συκοφαντία, τον εκφοβισμό και την απόπειρα απαξίωσης του νερού της πηγής, οι κάτοικοι των Σταγιατών απαντούν με μήνυση και αγωγή, που θα καταθέσουμε μαζί τις επόμενες ημέρες», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που, με αφορμή το νερό των Σταγιατών επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This