Παρασκευή 18/6/2021

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Αντιπαθέστερος υπουργός της μεταπολίτευσης σύμφωνα με την MRB

Μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε η πρόσφατη δημοσκόπηση τόσο για την κυβέρνηση αλλά κυρίως για τον Αδωνι Γεωργιάδη. Στην δημοσκόπηση της MRB λοιπόν το σύνολο των υπουργών συγκεντρώνουν αρνητικές γνώμες, – τον Βασίλη Κικίλια, Τάκη Θεοδωρικάκο και Κυριάκου Πιερρακάκη. Και μάλιστα Το θετικό ισοζύγιο του Πιερρακάκη οφείλεται στο γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών δεν τον γνωρίζουν!

Για τον κύριο Γεωργιάδη όμως η δημοσκόπηση πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Μέσα σε μόλις 12 μήνες, έχοντας μάλιστα είναι θετικό  υπουργείο και όχι κάποιο από αυτά που ονομάζουμε «καυτή πατάτα», έχει καταφέρει οι αρνητικές γνώμες για το πρόσωπο του να είναι διπλάσιες από τις θετικές! Και αυτό πάρα το ότι έχει όλα τα μέσα στο πλευρό του!

Το πιο ενδεικτικό πάντως είναι ότι ο μέσος όρος των υπουργών στις θετικές γνώμες απέχει μακράν από την πρόθεση ψήφου υπέρ της Νέας Δημοκρατίας που δίνει η ίδια δημοσκόπηση. Και φυσικά από το πραγματικό ποσοστό που πήρε στις τελευταίες εκλογές. Εάν πιστέψουμε στην πρόθεση ψήφου, η υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας οφείλεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βασίλη Κικίλια. Και φυσικά στο ότι ο ΣυΡιζΑ βρίσκεται στο καναβάτσο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ