Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

«Καμπανάκι» από την Ελληνική Λύση για οικονομία και άμυνα, φωνάζοντας «Ελλάς – Γαλλία, συμμαχία»!

Τον κώδωνα του κινδύνου για την οικονομία κρούει η Ελληνική Λύση!

Με αφορμή την αρνητική πρόβλεψη του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών για την ελληνική οικονομία, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει:

«Η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει έγκαιρα για τις ολέθριες συνέπειες της πανδημίας στην ελληνική οικονομία, που επιβεβαιώνονται και από τον ΙΟΒΕ. Έχοντας καταθέσει, μάλιστα, προτάσεις για παραγωγική ανασυγκρότηση, οικονομικό πατριωτισμό και εθνικό προστατευτισμό. Η συνεχιζόμενη προσπάθεια εξωραϊσμού της κατάστασης συνιστά εθνικό έγκλημα. Καλούμε -έστω και τώρα- την κυβέρνηση να υιοθετήσει τις προτάσεις μας, προτού είναι πολύ αργά».

Σε άλλη παρέμβασή της, σχετικά με τις διεθνείς συμμαχίες της χώρας μας, σημειώνει: «Η Ελληνική Λύση έχει τονίσει με σαφήνεια πως στη δεδομένη χρονική στιγμή τα συμφέροντα της Ελλάδας ταυτίζονται με αυτά της Γαλλίας. Η διγλωσσία των ΗΠΑ με τον Λευκό Οίκο να σέρνεται από τον Ερντογάν και οι χρυσές δουλειές της Γερμανίας με την Τουρκία δεν αφήνουν περιθώρια για αυταπάτες. Η διπλωματία των εξοπλισμών», καταλήγει η ανακοίνωση «επιβάλλει τη συμφωνία με τη Γαλλία για τις φρεγάτες με ταυτόχρονη δέσμευση ενιαίου αμυντικού μετώπου. Ελλάς – Γαλλία, συμμαχία».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ