«Καμπανάκι» από την Ελληνική Λύση για οικονομία και άμυνα, φωνάζοντας «Ελλάς – Γαλλία, συμμαχία»!

Must Read

Τον κώδωνα του κινδύνου για την οικονομία κρούει η Ελληνική Λύση!

Με αφορμή την αρνητική πρόβλεψη του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών για την ελληνική οικονομία, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει:

«Η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει έγκαιρα για τις ολέθριες συνέπειες της πανδημίας στην ελληνική οικονομία, που επιβεβαιώνονται και από τον ΙΟΒΕ. Έχοντας καταθέσει, μάλιστα, προτάσεις για παραγωγική ανασυγκρότηση, οικονομικό πατριωτισμό και εθνικό προστατευτισμό. Η συνεχιζόμενη προσπάθεια εξωραϊσμού της κατάστασης συνιστά εθνικό έγκλημα. Καλούμε -έστω και τώρα- την κυβέρνηση να υιοθετήσει τις προτάσεις μας, προτού είναι πολύ αργά».

Σε άλλη παρέμβασή της, σχετικά με τις διεθνείς συμμαχίες της χώρας μας, σημειώνει: «Η Ελληνική Λύση έχει τονίσει με σαφήνεια πως στη δεδομένη χρονική στιγμή τα συμφέροντα της Ελλάδας ταυτίζονται με αυτά της Γαλλίας. Η διγλωσσία των ΗΠΑ με τον Λευκό Οίκο να σέρνεται από τον Ερντογάν και οι χρυσές δουλειές της Γερμανίας με την Τουρκία δεν αφήνουν περιθώρια για αυταπάτες. Η διπλωματία των εξοπλισμών», καταλήγει η ανακοίνωση «επιβάλλει τη συμφωνία με τη Γαλλία για τις φρεγάτες με ταυτόχρονη δέσμευση ενιαίου αμυντικού μετώπου. Ελλάς – Γαλλία, συμμαχία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This