Ο Τσίπρας τάζει τώρα και δώρο Χριστουγέννων

Ο πρωθυπουργός συνεχίζει το παιχνίδι των παροχών

Must Read

Στην τελική ευθεία των εκλογών, οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού βλέπουν «μπροστά» με περαιτέρω μέτρα ελάφρυνσης.

Διαβεβαιώνοντας ότι θα ακυρωθεί η μείωση του αφορολόγητου, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε στο news247:«Το πότε θα ψηφίσουμε την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου θα το αποφασίσουμε εμείς. Δεν ασχολούμαστε με τα επικοινωνιακά παιχνίδια της αντιπολίτευσης. Είναι κομμάτι του δικού μας σχεδιασμού. Δεν υπάρχει ένας Έλληνας που να πιστεύει ότι δεν θα ψηφίσουμε τη διατήρηση του αφορολόγητου.»

Θα δοθεί σύνταξη και τα Χριστούγεννα;

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει μέτρα στήριξης την 13η σύνταξη που μόλις κατατέθηκε και ισοδυναμεί με το δώρο Πάσχα, ενώ στόχος της κυβέρνησης είναι να δοθεί σύνταξη και τα Χριστούγεννα.

«Προσωπική εκτίμηση είναι ότι τα μέτρα που ανακοινώσαμε και εφαρμόζονται ήδη θα δημιουργήσουν ακόμα καλύτερες προοπτικές» σχολιάζει, ενώ αναφορικά με τις κρατήσεις, απαντά: «Έχει κρατήσεις γιατί είναι μόνιμη. Έτσι ήταν και πριν την καταργήσουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

Παρόλα αυτά, χιλιάδες συνταξιούχοι κατήγγειλαν ότι η κυβέρνηση τους κορόιδεψε, αφού κανένας δεν είχε ενημερωθεί ότι το πενιχρό επίδομα θα φορολογηθεί σύμφωνα με τις επιβαρύνσεις που έχουν επιβληθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία τετραετία.

Πέραν του 22%, προστίθεται 6% φόρος υπέρ Υγείας, τη στιγμή που ούτως ή άλλως το προεκλογικό επίδομα δόθηκε μειωμένο ακόμη και προς 50% για όσους παίρνουν σύνταξη άνω των 501 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This