Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Ο… ξεχασμένος Μητσοτάκης και το σκληρό πόκερ στις Βρυξέλλες

Must Read

Η πολλή δουλειά το διήμερο αυτό της Συνόδου Κορυφής φαίνεται ότι έχει αρχίσει να… επηρεάζει τον Μπάρεντ Λέιτς, εκπρόσωπο Τύπου του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ. Ο Βέλγος ανακοινώνοντας μια από τις ιδιαιτέρως σημαντικές συμβουλευτικές συναντήσεις στο περιθώριο της Συνόδου… ξέχασε να συμπεριλάβει τον Έλληνα Πρωθυπουργό!

Κάτι που διόρθωσε λίγα λεπτά αργότερα με πρόσθετη ανάρτηση στο twitter, όπου ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει στη συνάντηση. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο αυτός που… ξεχάστηκε να ήταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός και να πήγε καθυστερημένος στην αίθουσα!

Η πρώτη ανάρτηση του Λέιτς:

Και η πρόσθετη ανάρτηση:

Σε θέση μάχης

Ο Σαρλ Μισέλ λοιπόν οργάνωσε αυτές τις συμβουλευτικές συναντήσεις σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια αποδεκτή λύση από όλους και να γίνουν συμβιβασμοί από όλους και στη συγκεκριμένη μετείχαν οι ηγέτες του σκληρού μπλοκ του Βορρά (Δανία, Αυστρία, Ολλανδία, Φινλανδία, Σουηδία) και αυτοί του Νότου (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα), μαζί με την Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Η προσπάθεια εύρεσης κοινού τόπου για το Ταμείο Ανάκαμψης φαίνεται πως έχει περάσει πια σε άλλο επίπεδο και γίνονται όσες προσπάθειες μπορεί να σκεφτεί η ηγεσία της ΕΕ για να καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία.

Δείτε επίσης: Σύνοδος Κορυφής ΕΕ – Αναπροσαρμοσμένη πρόταση για το Ταμείο Ανάκαμψης μπας και σπάσει το αδιέξοδο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This