Φιλοτεχνώντας το φιλολαϊκό προφίλ μιας λειτουργού με τις πλέον αντιλαϊκές αποφάσεις

Must Read

Έπαιξαν τα ρέστα τους τα συστημικά μέσα για να καλύψουν το χθεσινό φιάσκο στο προεδρικό μέγαρο. Γενική κατακραυγή από το σύνολο του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, αφού η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας κατάφερε να συγκεντρώσει τα πυρά των αντιστασιακών, των καραμανλικών, κάθε έλληνα που έβλεπε θλιμμένος την ώρα που η Αγία Σοφία βεβηλωνόταν και την Τουρκία να χλευάζει ακόμα και τους νεκρούς των Ιμίων, στο Προεδρικό μέγαρο να αναβιώνει ο φαύλος εκσυγχρονισμός και το Johnny με πάγο.

 

Το πιο κωμικό απ’ όλα όμως ήταν το προφίλ της «φιλολαϊκής προέδρου« που προσπάθησαν να φιλοτεχνήσουν, προσκαλώντας ντελιβεράδες κι άλλους εργαζόμενους για πρώτη φορά στη γιορτή της Δημοκρατίας. Ουδείς όμως δύναται να ξεχάσει ότι η συγκεκριμένη πρόεδρος, ως επικεφαλής του Συμβουλίου της Επικρατείας, συνέδεσε το όνομα της με τις πλέον αντιλαϊκές αποφάσεις που έχουν παρθεί ποτέ στην ιστορία της μεταπολίτευσης. Ενδεικτικά:

 

Απόρριψη των ισχυρισμών των δήμων για την εγκατάσταση ΧΥΤΑ σε Κερατέα και Γραμματικό (2012),
Απόρριψη του αιτήματος ακύρωσης της απόφασης για παραχώρηση 4.000 στρεμμάτων σε Σκουριές και Μαντέμ Λάκκο στην Ελληνικός Χρυσός (2012),
Απόρριψη των ισχυρισμών των κατοίκων των Σκουριών και διαταγή για συνέχιση των έργων των μεταλλείων (2015),
Πρόταση για αθώωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην δίκη για την Λίστα Λαγκάρντ (2015),
Οριστικό τέλος (ως πρόεδρος του ΣτΕ) στον 13ο – 14ο μισθό των δημοσίων υπαλλήλων (2019).

 

Πέραν των εφήμερων αγιογραφιών, η ιστορία θα καταγράψει την κυρία Σακελλαρόπουλου ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εκσυχρονιστικού συστήματος που κατέστρεψε την Ελλάδα τόσο σε εθνικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This