O Μπουτάρης ζήτησε συγγνώμη στον Ζέρβα επειδή τον είχε αποκαλέσει «μ@λ@κ@» (video)

Must Read

Να απαλύνει το κλίμα εμπάθειας με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνο Ζέρβα, προσπάθησε ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης ως πρόεδρος του ιδρύματος Μουσείου Ολοκαυτώματος συναντήθηκε με τον κ. Ζέρβα στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στην Βίλλα και τον προσέγγισε για να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρης ζήτησε συγγνώμη στον νυν δήμαρχο, επειδή παλαιότερα, σε συνέντευξή του στο Pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη τον είχε αποκαλέσει «μ@λ@κ@».

«Ας τα αφήσουμε πίσω αυτά, έχουμε έναν κοινό στόχο, να προχωρήσουμε ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος. Και εσύ άλλωστε δεν έχεις πει λίγα για μένα», είπε στον κ. Ζέρβα, ο κ. Μπουτάρης. Στο βίντεο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης φαίνεται να μην έχει διάθεση για συμφιλίωση και οι εκφράσεις του είναι αρνητικές.

«Αυτός ο μ@@@@@ς ο Ζέρβας»

Ο κ. Μπουτάρης είχε δηλώσει στη συνέντευξη που προκάλεσε αίσθηση: «Με τρώει μια στεναχώρια. Αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ότι είχαμε ξεκινήσει, την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους, τα ακύρωσε όλα. Με μισεί, έχει κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Χαρακτήρισε την πολιτική που είχαμε ως διοίκηση για τον τουρισμό ευκαιριακή και περιστασιακή και κατάργησε την υπηρεσία τουρισμού που φτιάξαμε με κόπο. Με 11% που πήρε, τι δήμαρχος να βγει; Από σπόντα βγήκε. Δε βαριέσαι. Στο τέλος φέρνουν τον λογαριασμό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This