Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

O Μπουτάρης ζήτησε συγγνώμη στον Ζέρβα επειδή τον είχε αποκαλέσει «μ@λ@κ@» (video)

Να απαλύνει το κλίμα εμπάθειας με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνο Ζέρβα, προσπάθησε ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης ως πρόεδρος του ιδρύματος Μουσείου Ολοκαυτώματος συναντήθηκε με τον κ. Ζέρβα στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στην Βίλλα και τον προσέγγισε για να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρης ζήτησε συγγνώμη στον νυν δήμαρχο, επειδή παλαιότερα, σε συνέντευξή του στο Pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη τον είχε αποκαλέσει «μ@λ@κ@».

«Ας τα αφήσουμε πίσω αυτά, έχουμε έναν κοινό στόχο, να προχωρήσουμε ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος. Και εσύ άλλωστε δεν έχεις πει λίγα για μένα», είπε στον κ. Ζέρβα, ο κ. Μπουτάρης. Στο βίντεο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης φαίνεται να μην έχει διάθεση για συμφιλίωση και οι εκφράσεις του είναι αρνητικές.

«Αυτός ο μ@@@@@ς ο Ζέρβας»

Ο κ. Μπουτάρης είχε δηλώσει στη συνέντευξη που προκάλεσε αίσθηση: «Με τρώει μια στεναχώρια. Αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ότι είχαμε ξεκινήσει, την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους, τα ακύρωσε όλα. Με μισεί, έχει κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Χαρακτήρισε την πολιτική που είχαμε ως διοίκηση για τον τουρισμό ευκαιριακή και περιστασιακή και κατάργησε την υπηρεσία τουρισμού που φτιάξαμε με κόπο. Με 11% που πήρε, τι δήμαρχος να βγει; Από σπόντα βγήκε. Δε βαριέσαι. Στο τέλος φέρνουν τον λογαριασμό».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ