Τρίτη 15/6/2021

Από το Survivor και τα γήπεδα.. στο κόμμα του Ψινάκη

Ακόμη ένας αθλητής ρίχνεται στη μάχη της κάλπης. Ο λόγος για τον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη.

Ο βετεράνος επιθετικός που είναι ιδιαίτερα γνωστός και στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στο Survivor, ενημέρωσε τους ακόλουθούς του στο Instagram ποιος είναι ο  λόγος για αυτήν την απόφασή του.

Αναλυτικά το ποστ του Λάμπρου Χούτου:

«Ταξιδεύοντας πολύ συχνά στο εξωτερικό και βλέποντας την τεράστια απήχηση της χώρας μας σε κάθε γωνία της Ευρώπης, συνειδητοποίησα πως η Ελλάδα με τη δυναμική της, πρέπει και μπορεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές χώρες. Από την άλλη όμως, με λυπεί το γεγονός ότι η χώρα μας είναι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, στα όρια της χρεοκοπίας, αλλά και πολλά χρόνια πίσω σε σημαντικούς τομείς. Στόχος μου είναι, να δω μια μέρα την Ελλάδα να πορεύεται σε παρόμοιους ρυθμούς εξέλιξης και βιωσιμότητας με τις άλλες χώρες, αλλά και κάθε παιδί να μπορεί να βλέπει τα όνειρα επιτυχίας του μέσα από την Ελλάδα και όχι μόνο έξω από αυτήν. Πιστεύω πως ο πιο σύντομος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, είναι μέσω σημαντικών συνεργασιών με άλλες χώρες τις Ευρώπης, αλλά και με επενδυτικά προγράμματα στους τομείς που έχουμε ανάγκη. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ως προτεραιότητα το “εμείς” και όχι το “εγώ”.

-ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΤΟΣ Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ανεξάρτητη πρωτοβουλία “ΠΟΛΙΤΕΣ” του Ηλία Ψινάκη».

Πωλίνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ