Η Ελίζα Βόζεμπεργκ τιμά τα μπάνια του λαού στο ακριτικό Καστελλόριζο

Must Read

Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη επέλεξε για τις διακοπές της στο πανέμορφο ακριτικό Καστελλόριζο.

Το όμορφο νησί δέχτηκε το δυνατό πλήγμα το προηγούμενο διάστημα με τουρκικές προκλήσεις και υπερπτήσεις να αναστατώνουν τους λιγοστούς τουρίστες που βρέθηκαν να ενισχύσουν την τοπική επιχειρηματικότητα, με αποτέλεσμα να το Καστελλόριζο κακήν κακώς.

Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε με την έξαρση του κορωνοϊού να παραμένει εχθρός προ των πυλών για μια δεύτερη κρίση μετά την καταστροφική περίοδο του lockdown, ο εγχώριος τουρισμός βρίσκεται στα «τάρταρα».

Και μπορεί οι πολίτες να εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους όχι μόνο από φόβο αλλά κυρίως από οικονομική ασφυξία, ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ που θα τιμήσουν τα μπάνια του λαού, αντί για τον ίδιο τον λαό, φαίνεται να επιλέγουν περιοχές που χρειάζονται επειγόντως μια ανάσα οξυγόνου στον τουρισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This