Ο Νίκος Χαρδαλιάς πήγε να απολαύσει τον… εαυτό του στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή (video)

Must Read

Πρωταγωνιστής έγινε για ακόμη μια φορά ο Νίκος Χαρδαλιάς στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, “Dettolμη και γοητεία”. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων παρευρέθη στην παράσταση, συνοδευόμενος από την σύζυγό του και τις δύο του κόρες, για να απολαύσει τον…εαυτό του!

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ο Νίκος Χαρδαλιάς, έχει δει τον εαυτό του πάνω στη σκηνή αφού πρόσφατα είχε δει την παράσταση «Έλα μία βόλτα» του Τάκη Ζαχαράτου όπου τον είχε μιμηθεί επάξια.

Απ ‘ ότι φαίνεται ο Νίκος Χαρδαλιάς πέρασε εξίσου όμορφα, στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκος Σεφερλής έκανε σκέρτσα και νούμερα και δεν άφησε τον υφυπουργό σε «χλωρό κλαρί»!

Κρατώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και φορώντας μάσκα ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not»:

«Το χιούμορ το χρειαζόμαστε στη ζωή μας. Είναι μια πολύ όμορφη βραδιά για έναν πάρα πολύ καλό σκοπό. Όλοι γινόμαστε κρίκοι της αλυσίδας αλληλεγγύης και προσφοράς του “Όλοι μαζί μπορούμε”. Μια τεράστια προσπάθεια στο πλευρό των συνανθρώπων που χρίζουν ανάγκης. Και είναι μεγάλη χαρά και τιμή που οικογενειακώς βρισκόμαστε εδώ.»

«Αν δεν δεχόμουν τη σάτιρα δεν θα ήμουν ούτε εδώ ούτε πουθενά αλλού. Το χιούμορ είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όλους μας και θα πρέπει να μην αισθανόμαστε κανένα κόμπλεξ απέναντι σε αυτό» είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This