Σάββατο 12/6/2021

Αίσχος! Δήλωση – ντροπή από στέλεχος της ΝΔ για την φονική πλημμύρα στην Εύβοια  

Με μια ανάρτηση που αμαυρώνει τη μνήμη των ανθρώπων που άφησαν την τελευταία τους πνοή πνιγμένοι στη λάσπη της φονικής πλημμύρας στην Εύβοια, το στέλεχος της ΝΔ, Παντελής Καραλευθέρης, αποφασίσει πόσο κοστίζουν στην πολιτεία οι χαμένες ζωές. 

Σε μια ντροπιαστική ανάρτηση που ξεσήκωσε σχόλια και αντιδράσεις, ο Παντελής Καραλευθέρης κατακεραυνώνει τα ΜΜΕ επειδή μεταδίδουν την είδηση για τους νεκρούς.

Στο σύνολο 8 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, (ανάμεσα τους κι ένα βρέφος) οι περισσότεροι μέσα στα ίδια τα σπίτια τους, χωρίς καμία ενημέρωση από τον κρατικό μηχανισμό. Επιπλέον, χιλιάδες άνθρωποι είδαν τις περιουσίες τους να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά, τα οποία προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές σε σπίτια, οχήματα, επιχειρήσεις και οδικές αρτηρίες. 

«Τα ΜΜΕ με την λασπο-τρομοκρατία, παρουσιάζουν μια πλημμύρα με 4 άτυχους ως εθνική καταστροφή», έγραψε ο κ. Καραλευθέρης.

Από πόσους νεκρούς και πάνω μπορούμε να γράφουμε για εθνική  καταστροφή κ. Καραλευθέρη; Πόσο κοστολογεί η αξιοπρέπεια σας τη ζωή κάθε κατοίκου;

Τα ΜΜΕ με την λασπο-τρομοκρατία, παρουσιαζουν μια πλημμυρα με 4 ατυχους ως εθνικη καταστροφη.

Gepostet von Παντελής Καραλευθέρης am Sonntag, 9. August 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ