Ο Σταύρος Καλαφάτης θα είναι ο νέος Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

Must Read

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 19 Ιουλίου, στις 10:30 π.μ., η πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό ενώ θα ακολουθήσει η εκλογή του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr θα είναι ο Σταύρος Καλαφάτης.  Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Το βιογραφικό του νέου Γραμματέα

Εκλέχτηκε βουλευτής στην Α´ περιφέρεια Θεσσαλονίκης το 2003 ως πρώτος επιλαχών με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Επανεκλέχτηκε στις εκλογές του 2004, του 2007, του 2009, στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου 2012, στις εκλογές Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου του 2015 και στις εκλογές του 2019.

Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της κυβέρνησης Α. Σαμαρά και Υφυπουργός Ανάπτυξης και Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή.

Ηταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμος Θεσσαλονίκης ως επί δύο αναμετρήσεις υποψήφιος δήμαρχος με τη ΝΔ με τη δημοτική παράταξη «Εντάξει» από τον Σεπτέμβριο του 2014. Τακτικό μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον Οκτώβριο 2014 ως σήμερα.

Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής .
Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής από τον Οκτώβριο του 2009 ως τον Απρίλιο του 2012 και από τον Απρίλιο του 2014 ως τον Ιανουάριο του 2015.
Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος από τον Νοέμβριο του 2004 έως τον Σεπτέμβριο του 2007.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This