Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Ο Κώστας Κυρανάκης παντρεύτηκε στην Κύθνο την αγαπημένη του Ελένη Αθερινού

Βέρα στο δεξί της εκλεκτής της καρδιάς του Ελένης Αθερινού πέρασε το Σάββατο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης σε έναν ονειρικό γάμο στην Κύθνο.
Ο 33χρονος και η μελαχρινή αγαπημένη του είχαν προγραμματίσει αρχικά να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Νάξο στις 11 Ιουλίου, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδιά τους.

Στον γάμο τού νεαρού βουλευτή παρευρέθηκε και η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, η οποία ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με τον γαμπρό γράφοντας «Ιt’s the final countdown!» (Είναι η τελική αντίστροφη μέτρηση).

Ανάρτηση

Σε δική του ανάρτηση ο Κώστας Κυρανάκης φωτογράφισε τα γαμπριάτικα ρούχα και την ανατολή από το νησί. «Η τελευταία μου ημέρα ως ελεύθερος» ήταν η λεζάντα στην πρώτη φωτογραφία, ενώ στη δεύτερη ήταν «Ανατολή στην Κύθνο». Η όμορφη κοπέλα είναι δικηγόρος και είναι μαζί του από το 2015, ενώ έτυχε να έχει το ίδιο όνομα με την πολυαγαπημένη μητέρα του 33χρονου, που τον μεγάλωσε μόνη. Ο Κώστας Κυρανάκης είχε αποκαλύψει τότε ότι μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια και η μητέρα του στάθηκε στο πλευρό του και ως πατέρας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ