Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Πόσο γερμανοτραφής; Ο πρωθυπουργός αποκήρυξε μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο

Πρωτοφανή γεγονότα σήμερα στο κοινοβούλιο. Ζήσαμε το απίστευτο συμβάν, να έχουμε έναν δεξιό αρχηγό να υπερασπίζεται τον Ελευθέριο Βενιζέλο και έναν …συγγενή του, να τον αποδομεί!

Συγκεκριμένα κατά την ομιλία του στην ολομέλεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, εξήρε τον Ελευθέριο Βενιζέλο για την Μεγάλη Ιδέα, λέγοντας ότι οι μεγάλες ιδέες κάνουν τις χώρες μεγάλες. Να σημειωθεί ότι και σε παλαιότερη ομιλία του ο Βελόπουλος είχε εκφραστεί θετικά για την πολιτική σκέψη του Ελευθερίου Βενιζέλου ως τον μόνο πολιτικό που είχε αντιληφθεί από τότε πως «οι Γερμανοί δεν πιάνονται φίλοι»!

Ξεκινώντας την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού υπενθύμισε την συγγενική του σχέση με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, του επέρριψε ευθύνες για τον εθνικό διχασμό! Αφήνοντας άφωνους τους πάντες εντός κοινοβουλίου, ακόμα και εντός των κυβερνητικών εδράνων.

Την ευκαιρία φυσικά δεν έχασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κατακεραυνώνοντας τον πρωθυπουργό του υπενθύμισε το Οίκαδε και υπερασπίστηκε τον Ελευθέριο Βενιζέλο…

Να περιμένουμε προφανώς κάποια κυβερνητική πρωτοβουλία για ξήλωμα των οδών, των πλατειών αλλά και του διεθνούς αερολιμένος Αθηνών; Ελέω ονόματος;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ