Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2021

Μείζον θέμα εθνικής ασφαλείας αποκαλύπτει η «συσκευή» του Τραμπ στον Μητσοτάκη

Σύμφωνα με τις διαρροές αναφορικά με την τηλεφωνική συνομιλία του αμερικανού προέδρου Τραμπ με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, η αμερικανική πρεσβεία προμήθευσε  τον έλληνα πρωθυπουργό μια ειδική τηλεφωνική συσκευή, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη τηλεφωνική κλήση.

Πρόκειται για ειδική κρυπτογραφημένη συσκευή της εταιρείας της General Dynamics, συσκευή την οποία προμηθεύει στις αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας, όπως η NSA και η CIA. Είναι η συσκευή που φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Αυτή είναι η τηλεφωνική συσκευή που έδωσε η αμερικανική πρεσβεία στον έλληνα πρωθυπουργό

Εδώ λοιπόν, πέραν από την περίεργη σιγή για το τι είπε ο αμερικανός πρόεδρος στον έλληνα πρωθυπουργό αναφορικά με τις εξελίξεις στην περιοχή και την τουρκική επιθετικότητα, προκύπτει μείζον θέμα εθνικής ασφάλειας.

Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτή την κίνηση. Ο πρώτος λόγος είναι ο αμερικανός πρόεδρος να μην εμπιστεύεται τον έλληνα πρωθυπουργό προσωπικά ή την ελληνική κυβέρνηση.

Ο δεύτερος λόγος είναι ο αμερικανός προέδρος – άρα οι αμερικανικές υπηρεσίες – να έχουν εντοπίσει κενό ασφαλείας εντός του μεγάρου Μαξίμου, δηλαδή στο κέντρο λήψης αποφάσεων που καθορίζει τις τύχες της πατρίδας!

Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τι σηματοδοτεί αυτή η εξέλιξη, για οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις. Εδώ μιλάμε για μεγάλο εθνικό κίνδυνο ο οποίος πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί. Και αυτός που είναι ο μόνος αρμόδιος να τον αντιμετωπίσει, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Διότι μόνο αυτός γνωρίζει εάν τα μέτρα ασφαλείας των αμερικανών αφορούν την δική του αξιοπιστία, η μία ευρύτερη απειλή που κρέμεται ως δαμόκλειος σπάθη στην καρδιά της ελληνικής κυβέρνησης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ