Συγγνώμη από Γαβρόγλου προς Κεραμέως: «Λυπάμαι γι’ αυτή καθαυτή την αστοχία μου»

Must Read

Με σημερινή του ανάρτηση στο Facebook, ο Κώστας Γαβρόγλου, αποφάσισε, ως φαίνεται, να ζητήσει -εμμέσως πλην σαφώς- συγγνώμη από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.     

«Επέδειξα απροσεξία κάνοντας μια ατυχή αναφορά σε γνωστό σεξιστικό στερεότυπο» δήλωσε στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Παιδείας, αναφερόμενος την εμπρηστική του δήλωση κατά της νυν υπουργού, τονίζοντας πως «ακόμα και η απερίφραστη, από πλευράς μου, απόρριψη αυτού του στερεότυπου δεν αποτελεί δικαιολογία για την ακούσια αναπαραγωγή του».

Η δήλωση του Γαβρόγλου:

«Σε μια προσπάθεια μου να στηλιτεύσω τη “δημιουργική στατιστική” της Υπουργού Παιδείας επέδειξα απροσεξία, κάνοντας μια ατυχή αναφορά σε γνωστό σεξιστικό στερεότυπο.

Κατανοώ ότι ακόμα και η απερίφραστη, από πλευράς μου, απόρριψη αυτού του στερεότυπου δεν αποτελεί δικαιολογία για την ακούσια αναπαραγωγή του.

Λυπάμαι, πρωτίστως γι’ αυτή καθαυτή την αστοχία μου, αλλά επίσης και για το γεγονός ότι έγινε η αφορμή για τον αποπροσανατολισμό και την υπονόμευση της απολύτως βάσιμης κριτικής που αξίζει στη δημιουργική στατιστική με την οποία αυτή η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι.

Παρακαλώ πολύ θεωρήστε την από πλευράς μου αναφορά σε αυτό το στερεότυπο ως ομολογουμένως ατυχή».

  • Δείτε την ανάρτηση του πρώην υπουργού:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This