Κυριακή 13/6/2021

Το θηριώδες έλλειμμα και τα μπαλάκια του Άδωνι

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών το έλλειμμα για το πρώτο επτάμηνο διαμορφώνεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 11 δις ευρώ. Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις κινδυνεύουν άμεσα με λουκέτο, ενώ άλλες είναι ήδη σε παρατεταμένη αναστολή εργασιών.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που η οικονομική κρίση έχει μετατραπεί σε πρόβλημα επιβίωσης για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους έλληνες πολίτες, οι δημοσιογράφοι με τι νομίζετε ότι ασχολούνται;

Με τις γελοιότητες του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέβασε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς φωτογραφίες από τουρνουά τένις στο οποίο συμμετείχε. Φανταστείτε λοιπόν σε μία ιδιωτική επιχείρηση την ίδια εικόνα: Η επιχείρηση δηλαδή να οδεύει ολοταχώς προς την χρεοκοπία και ο διευθύνων σύμβουλος να κάνει Ντόλτσε Βίτα και να την διαφημίζει κιόλας. Οι μέτοχοι θα τον είχαν διώξει την ίδια στιγμή.

Όχι φυσικά πως κάποιος τύπος σαν τον κύριο Γεωργιάδη θα είχε ποτέ την ευκαιρία να διοικήσει κάποια σοβαρή επιχείρηση. Άνθρωποι με τα προσόντα του κυρίου Γεωργιάδη ευημερούσαν μόνο σε καθεστώτα τύπου Τσαουσέσκου. Διότι μόνο σε ένα καθεστώς τύπου Τσαουσέσκου η οικονομία θα συνθλιβόταν, οι πολίτες θα υπέφεραν και ο κομισάριος θα γλένταγε. Με πλήρη κάλυψη μάλιστα των εκάστοτε «Πράβντα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ