Σάββατο 12/6/2021

Ο ασύδοτος βίος ανώτατου κυβερνητικού στελέχους

Η κυβερνητική ασυδοσία δεν είναι κάτι νέο. Συμβαίνει με οποιαδήποτε κυβέρνηση. Συνήθεις δράστες οι νεόπλουτοι τις εξουσίας. Άτομα δηλαδή που ξαφνικά βρίσκονται με απόλυτη εξουσία στα χέρια τους, πέφτοντας στην παγίδα νομίζοντας ότι είναι παντοτινοί και βγάζουν όλα τα συμπλέγματα τους πιστεύοντας ότι θα βρίσκονται για πάντα στο απυρόβλητο.

Τέτοια είναι και η περίπτωση νυν ανώτατου κυβερνητικού αξιωματούχου στο στενό πυρήνα της εξουσίας, ο οποίος ζει το όνειρο του. Το άσχημο είναι ότι αυτός έχει ξεπεράσει όλους τους προηγούμενους, καθώς κάνει πραγματικά μεγάλη ζωή, ξοδεύοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα. Πολλά από αυτά μάλιστα αποτυπώνονται στις δαπάνες του.

Χτύπησε λοιπόν καμπανάκι και του συνέστησαν να είναι πιο προσεκτικός, διότι δεν θα εκθέσει μόνο τον εαυτό του αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Το ερώτημα όμως είναι, μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης να έχει ως πρότυπο τον Κώστα Σημίτη. Το συγκεκριμένο στέλεχος όμως έχει ως πρότυπο τον Θεόδωρο Τσουκάτο ο οποίος «έφαγε την σφαίρα» και δεν μίλησε;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ