Ποιος μιλά με τους Τούρκους πίσω από την πλάτη του Νίκου Δένδια;

Must Read

Ο ισχυρισμός του ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ για συνομιλίες που είχε με ανώτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους σε Ελλάδα και Τουρκία, είναι εξαιρετικά σοβαρός. Ακόμα πιο σοβαρή όμως είναι η διάψευση του Νίκου Δένδια για αυτές τις συνομιλίες.

Δείτε ακόμα: Ο Δένδιας διαψεύδει τον Στόλτενμπεργκ! Καμιά κουβέντα με την Τουρκία!

Αυτή η ιστορία παραπέμπει στην προγενέστερη εξέλιξη με τις μυστικές συνομιλίες Ελλάδας–Τουρκίας σε διμερές επίπεδο με τη μεσολάβηση και επίβλεψη της Γερμανίας, για τις οποίες ο Νίκος Δένδιας δεν γνώριζε τίποτα! Αντίθετα, αποκαλύφθηκε ότι οι συνομιλίες πραγματοποιούνταν με το Μέγαρο Μαξίμου!

Η φρέσκια περίπτωση με τους ισχυρισμούς του ΓΓ του ΝΑΤΟ, που για ακόμα μια φορά αποτελούν μεθόδευση αντεθνικού χαρακτήρα, χωρίς ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών να γνωρίζει κάτι, υποχρεώνει πλέον προσωπικά τον Πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις και να απαντήσει στο ερώτημα: Ποιος μιλά με τους Τούρκους πίσω από την πλάτη του Νίκου Δένδια;

Δείτε ακόμα: Η Τουρκία στηρίζει τον Στόλτενμπεργκ και δηλώνει «έτοιμη για διάλογο με την Ελλάδα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This