Ο Πολάκης ξεσπαθώνει κατά Μαγιορκίνη: «Σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα είχε κινηθεί εισαγγελέας!» (video)

Must Read

Αιχμές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για «πετσοταϊσμένα μέσα ενημέρωσης», κατά την πρόσφατη τοποθέτησή του στη Βουλή. 

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μίλησε στο τέλος της πρώτης συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, με θέμα τις δύο ΠΝΠ για τα μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών του κορωνοϊού, άφησε αιχμές και κατά του επίκουρου καθηγητή επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Γκίκα Μαγιορκίνη, αναφερόμενος στην υπόθεση με τα αντιδραστήρια.

«Για τον εργασιακό μεσαίωνα τον οποίο φέρνετε εν μέσω πανδημίας δεν θα τοποθετηθώ. Εγώ θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα άρθρα του νομοσχεδίου που δείχνουν τι ακριβώς κάνετε και πόσο μας δουλεύετε», είπε και προχώρησε στο θέμα της αποζημίωσης δαπανών βιολογικού υλικού, μιλώντας για παραλογισμό και επισημαίνοντας πως σε άλλη χώρα θα είχε παρέμβει εισαγγελέας.

«Εδώ ζήσαμε ένα πράγμα για το οποίο σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα είχε κινηθεί Εισαγγελέας. Είναι δυνατόν ο κ. Μαγιορκίνης που δίνει λογύδρια ότι οι 25 μαθητές στην τάξη δεν κολλάνε και αλλά αλλοπρόσαλλα…, να παραιτήθηκε τελευταία εβδομάδα Αυγούστου από το ιδιωτικό κέντρο που εργαζόταν και μια εβδομάδα μετά με δίκη σας παρέμβαση να πήγε το κράτος στο συγκεκριμένο εργαστήριο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στο προσωπικό καθαριότητας, είπε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ είχε δοθεί 1.000.000 ευρώ για 100 εργαζομένους, ενώ, όπως διαπίστωσε ο ίδιος, «για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης θα δώσετε 3,4 εκατ. ευρώ για 72 εργαζόμενους! Και δεν μιλάει κανείς! Τα ΜΜΕ είναι πετσοταϊσμένα!».

Πρότεινε να βοηθήσει

Και, κλείνοντας την ομιλία του, ζήτησε να δοθεί κατάλογος από την κυβέρνηση σχετικά με το ποια νοσοκομεία έχουν πραγματικά αυξήσει τις μονάδες εντατικής θεραπείας και μπορούν να λειτουργήσουν, «όχι απλώς να ντανιάζουν αναπνευστήρες σε αποθήκες», ενώ πρότεινε να βοηθήσει την κυβέρνηση, προειδοποιώντας ότι «εάν πέσει μια μέτρια έξαρση κορωνοϊού μαζί με την γρίπη από το Νοέμβριο και μετά, θα χάνει η μάνα το παιδί κι το παιδί τη μάνα!».

  • Δείτε την τοποθέτηση του Π. Πολάκη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This