Παρασκευή 18/6/2021

Μπουρλότο βάζει η Αχτσιόγλου στο επιτελείο του Χρήστου Σταϊκούρα

Ένα από τα μεγάλα θέματα που προέκυψαν από τις αλλαγές του Αλέξη Τσίπρα  είναι η τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου στον σημαντικότατο τομέα της Οικονομίας. Η αναβάθμιση της δεν ξάφνιασε πολλούς, καθώς θεωρείται αυτή την στιγμή ίσως το καλύτερο στέλεχος της νέας γενιάς.

Ο κύριος Μάξιμος βέβαια, μαθαίνει πως υπάρχουν και κάποιοι σύντροφοι της, που βάζουν διάφορα θέματα όχι για την επάρκεια της αλλά για το γεγονός ότι είναι πολύ νέα για να σηκώσει αυτό το δύσκολο φορτίο.

Στο επιτελείο του Χρήστου Σταϊκούρα ξαφνιάστηκαν με την επιλογή Τσίπρα να τεθεί η Έφη Αχτσιόγλου επικεφαλής του τομέα Οικονομικών της Κουμουνδούρου, με τον πρώην «τσάρο» της Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτο να περιορίζεται σε ρόλο κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Μάλιστα, στελέχη της ΝΔ συζητούσαν πως αυτό είναι κανονικό δώρο για την κυβέρνηση.

Αυτό που ΔΕΝ γνωρίζουν είναι, πως η Αχτσιόγλου είναι πάντα διαβασμένη, ψύχραιμη και έχει μια παρουσία που προσδίδει κύρος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα μαθαίνουμε, πως το επιτελείο της είναι ίσως από τα πιο δυνατά της Κουμουνδούρου.

Αναμένονται “δυνατές” εξελίξεις..

-ο κύριος Μάξιμος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ