«Πρώτο κουδούνι» για τα παιδιά των πολιτικών, με trendy αξεσουάρ και… μπάχαλο άνευ προηγουμένου!

Must Read

Της μάσκας το… κάγκελο έγινε τη Δευτέρα στα σχολεία, με χίλια δυο ευτράπελα, ακόμη και με το μέγεθος των μασκών που διατέθηκαν σε μικρούς μαθητές!

Κατά τα άλλα, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς ξεπροβόδισε τον Λουκά της, φορώντας του τη σωστή (πάλι καλά!) σε μέγεθος μάσκα.

Νίκη Κεραμέως – Λουκάς

Πάντως, αρκετοί βουλευτές που είναι γονείς μικρών παιδιών τα συνόδευσαν στα σχολεία τους, μη γνωρίζοντας τι θα αντικρίσουν. Ο μεγάλος γιος της βουλευτού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Άννας Ευθυμίου, Χρήστος, που είναι στη δεύτερη τάξη του δημοτικού, πήγε με μια λευκή υφασμάτινη μασκούλα, ενώ ο βουλευτής Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης συνόδευσε στο σχολείο τους τον Γιάννη που πάει στην πρώτη γυμνασίου και τον Βασίλη, ο οποίος θα φοιτήσει στην έκτη δημοτικού.

Χρήστος, γιος Άννας Ευθυμίου
ο Μιχάλης Κατρίνης με τους γιους του, Γιάννη και Βασίλη

Το ίδιο έκανε και η συνάδελφός του στο κόμμα Νάντια Γιαννακοπούλου. Με οδηγό τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη, συνόδευσε τα τρία κορίτσια τους που φορούσαν trendy μασκούλες στην πρώτη ημέρα τους στο σχολείο.

Πανέτοιμος για το σχολικό του ήταν και ο γιος του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσου: «Αν είχε τίτλο η φετινή σχολική χρονιά θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστεί “αγωγή του πολίτη 101”. Τα παιδιά μας θα μάθουν στην πράξη τι σημαίνει να ακολουθούν κανόνες απολύτως κρίσιμους και αναγκαίους για την ομαλή κοινωνική συμβίωση», έγραψε ο υφυπουργός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στα social media.

γιος Άκη Σκέρτσου

Όλα αυτά, όμως, προτού δει κι εκείνος το… φιάσκο με τις μάσκες στα σχολεία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This