Δεκαήμερο… γερμανοκίνητων εξελίξεων και επαφών προαναγγέλλουν οι Τούρκοι

Must Read

Με τις… ευλογίες και τη μεσολάβηση της Γερμανίας, Τουρκία και Ελλάδα αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου μέχρι τις 24-25 Σεπτεμβρίου, τη Σύνοδο της ΕΕ δηλαδή, επιταχύνοντας τις διπλωματικές επαφές τους, αναφέρει η εφημερίδα Milliyet.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, παρατηρείται εντατικοποίηση των διαμεσολαβητικών προσπαθειών της Γερμανίας τις τελευταίες ημέρες, η οποία βρίσκεται σε επαφή και με τη Γαλλία, με τις δύο χώρες να συμφωνούν πως δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο η διαδικασία των συζητήσεων Ελλάδας-Τουρκίας.

Όπως τονίζει η Milliyet, η γερμανική πλευρά θέλει από τις χαμηλού επιπέδου διερευνητικές επαφές να περάσουμε σε υψηλού επιπέδου επαφές, με την Άγκυρα να μην είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και να διαμηνύει ότι θα καθίσει στο τραπέζι για μια «δίκαιη λύση χωρίς προκλήσεις και χωρίς προκαταλήψεις», αρκεί να μη συμμετέχει η Γαλλία.

Οι Τούρκοι λένε ότι η Γερμανία συζητά με την Ελλάδα για τα θέμα και αν συμφωνηθούν οι συνομιλίες, αυτές μπορούν να γίνουν στο Βερολίνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This